1 ადგილი - წიწიბურას ფაფა (ვიტამინებით სავსე) - 120 კკალ 10 გრამში;
2. შვრიის ფაფა (ყველაზე ჭკვიანი) - 160 კკალ 100 გრამში;
3. ქერის ბურღულის ფაფა (მას "სილამაზის ფაფას" ეძახიან) - 88 კკალ 100 გრამში;
4. ცერცვის ფაფა (ყველაზე ოპტიმალური) - 80 კკალ 100 გრამში;
5. სიმინდის ფაფა - 86 კკალ 100 გრამში;
6. ბრინჯის ფაფა (გამწმენდი) - 144 კკალ 100 გრამში;
7. ფეტვის ბურღულის ფაფა (გულისთვის სასარგებლო) - 89 კკალ 100 გრამში;
8. მანანის ბურღულის ფაფა (ყველაზე არასასარგებლო, წებოვნებისა და სახამებლის გამო) - 100 კკალ 100 გრამში.